Yumurta konusunda çok fazla seçiciyim.Keklerde pastalarda kokusu asla olmayacak.Bu yüzden fazla yumurtalı tariflerden ya uzak durmuşumdur yada yumurtayı biraz azaltarak denemişimdir.
Sabahları kahvaltıda ise bol baharatlı ve taze soğanlı üzerine zeytinyağı ve limon ile seviyorum.Tabi Yumurta Kapama keşfedilene kadar.Mutlaka deneyin harika bir lezzet bu.
Hayırlı Cumalar...
Malzemeler:
- 3 yumurta
- 1 yemek kaşığı tepeleme tereyağı
- Tuz,karabiber,nane,toz kırmızı biber
Yapılışı:
- Yumurtaları haşlayın kabuklarını soyun ve boyuna ikiye kesin.
- Tavaya tereyağı ekleyin kokusu çıkınca baharatları ekleyin.
- Üzerine yumurtaları kapayın ve 1 dk sonra ocaktan alın.
- Sıcak sıcak servis edin.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.