12 Temmuz 2012 Perşembe

İzmir Optimum Outlet Etkinliği



Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş Optimum Outlet zincirinin en son halkası olan İzmir Optimum'u 30 Mart'ta İzmir'liler ile buluşturdu.





Özel bir etkinlik ile 9 Temmuz sabahı İzmir'in modadan makyaja,yemekten aktüeliteye kadar bir çok alanda yazılarını binlerce takipçisiyle paylaşan 10 blogger ve Rönesans yetkilileri ile güne terasta brunch keyfi ile başladık.Kule Cafe'nin nefis Ege lezzetleri yanı sıra keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.Kahvaltının ardından Optimum Outlet'i  blogger gözü ile keşfe çıktık.

Her bir blog yazarı ilgi alanlarına göre mağazalara dağıldı.Keyifli alışverişler yapıldı.Sonrası kahve molası için tekrar Optimum yetkilileri ile Özsüt Fırın'da bir araya gelinip değerlendirmeler yapıldı.Olumsuz yada eleştirisel anlamda hiç bir şey bulunamadı.İnsanların ferah ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak için en ince ayrıntıya kadar düşünülmüştü.Böyle güzel bir ortamı biz İzmir'liler ile buluşturan Rönesans Grup'a çok teşekkürler.



Bebek bakım odası,çocuk tuvaleti,sürekli oyun ve etkinlik alanı,ücretsiz bilgisayar ve internet hizmeti en çok ilgi gören bölümler.

Maksimum marka,Optimum Alışveriş,Minimum Ödeme sloganı ile yoğun ilgi gören Optimum Gaziemir ilçesinin kısa sürede gözde alışveriş merkezi haline gelirken,bölgedeki insanlar için özel bir sosyal yaşam alanı oluşturdu.



365 gün indirimli alışveriş keyfini,170 seçkin marka ile İzmir'lilere sundu.Zengin alışveriş fırsatlarının yanı sıra şuan bölge için yeni bir sosyal aktivite ve buluşma merkezi halinde.

20 den fazla restoran ve fastfood ünitesinin yanı sıra 400 metrekarelik ilk gerçek buz pisti ile yoğun bir ilgiye sahip.

Burada sıkılmak yok.Sadece biraz yorulabilirsiniz.Her yaşa hitap eden Optimum eğlenceye doyacak enfes lezzetler ile yorgunluğunuzu bırakıp huzurlu bir şekilde evinize döneceksiniz.






Bu keyifli etkinlik için Erman Bey'e,Hilmi Bey'e bizleri buluşturan Ezgi Hanım'a,sıcacık samimi sohbetleri için blogger arkadaşlarıma ve Kule Cafe,Özsüt Fırın yetkililerine,çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Optimum haberler için mutlaka bu linkleri takip edin.


Optimum Outlet Facebook
Optimum Outlet Twitter
www.optimumoutlet.com

Her şey OPTİMUM' da...

İzmir Blog Yazarları Optimum Buluşması Basın Haberleri için;

Karşıyaka Life Dergisi
İha
Sondakika
Yurthaber Mynet
Rt.haber
Haberyurdum


Katılan İzmir Blog Yazarları:



Not:Lezzet dolu ikramları ile bizleri son derece güzel ağırlayan Kule Cafe Brunch detayları bir sonraki postta olacak.Takipte kalın...

9 yorum :

  1. İzmir için harika bir aile eğlence merkezi.Teşekkürler paylaşım için
    selen

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir gün olmuş belli, sınav sonrası hala kendimi toplayabilmiş değilken gelmem imkansızdı valla aklım kaldı. Gerçi hala optimuma nasıl giderim hiçbir fikrim yok baya ters kalıyor bizlere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Handancım bu buluşma blog buluşmasında ayrı yapıldı aynı gün etkinlik arkasından diğer buluşmaya geçildi geç saatte sonradan katılabilirdin aslın neyse başka seferesevgiler

      Sil
  3. hepinizin adına sevindim böyle güzel bir etkinlikde bulunduğunuz için :) güzel bir gün olmuş, inşalllah diğer buluşmada hep birlikde oluruz :) blogger lerinde kendi adından söz ettirmesi ne güzel , yaptığımız işi daha çok sevdiriyor bu tür etkinlikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım her zaman hepbirlikte inşallah çok teşekkürler

      Sil
  4. hepinizin adına sevindim böyle güzel bir etkinlikde bulunduğunuz için :) güzel bir gün olmuş, inşalllah diğer buluşmada hep birlikde oluruz :) blogger lerinde kendi adından söz ettirmesi ne güzel , yaptığımız işi daha çok sevdiriyor bu tür etkinlikler :)

    YanıtlaSil
  5. Baharcım çok güzel bir gündü, seninle daha da güzel oldu, tekrar görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.