17 Temmuz 2012 Salı

İzmir Optimum Kule Cafe



Dikkat: Bu post yüksek dozda lezzet içermektedir uyarmadı demeyin:)))

Bir mekanda buluşmak yemek yemek,kahve içmek için hangi kriterleri ararsınız?Ben size kendimce bahsedeyim.
Hijyen en ön planda benim için,sunum,yiyecek ve içeceklerin tazeliği lezzeti, çalışanların gülen yüzü ve hizmet kalitesi o mekanı tercih etme sebebimdir her zaman.

İşte Optimum da bizleri böyle bir mekanda enfes lezzetler ile bir araya getirdi.Optimum'un özellikle yemek katını çok sevdim.Teras da yer alan bölümler de oldukça keyifli saatler geçirebilirsiniz.Özellikle yaz akşamları İzmir'in bunaltıcı sıcağından bir an uzaklaşıp teras da hoş serin vakit geçirebilirsiniz.


Mekan iç kısım olarak da oldukça şık ve ferah,ama tercihim teras:)


3 çeşit peynirden oluşan tazecik peynir tabağı.


Yeşillikler arasında nefis tarla domatesi ve salatalık.


Urla'dan çok ama çok taze bahçe biberleri.Aslında tam turşuluk bunlar.


Bu lezzeti ruloların sadece otlu-peynirli olanını tadabildim.Tazecik yeşillikler içinde çeçil peyniri ile oldukça güzel.Nutella'lı ve Jambon'lu olarak da hazırlanmış.Üstelik fiyatı da uygun.


Sunum ve tabaklar zaten Egeden tarifler ile bizi aldı götürdü.Masadaki her bir yiyeceğin sunumu tabağın şıklığı ayrı bir zarif duruyordu.


Yaban mersini-Lor,benimde evde ara ara hazırladığım bir lezzet.Vişne ile de gayet lezzetli oluyor.Tavsiye ederim.



Bal-Kaymak ikilisi özellikle kışın prenses ve benim favori kahvaltılığımız.Müthiş bir uyum bence.Hatta bal kalmadığı zamanlar da biz bunu reçel çeşitleri ile devam ettiriyoruz:)


Mini zeytinli ekmekler sıcacık geldi masaya.Elif'in isteği ile.Bilseydim daha taa en başından başlardım bu ekmekleri koklamaya.4-5 kaç tane yedim ki acaba:)))


Kahvaltı boyunca burnumun dibinde durdular.Sadece koklayabildim.Bu tabağa hiç dokunamadım ki ben.Sonrasında tabi özlemle andım diyebilirim.:)


Aslında günün lezzet bombası.Kule Cafe'nin patentli özel special lezzeti.Nefis dondurmalı İncir Tatlısı.Yok böyle bir lezzet.Sadece çikolata sosu lezzetini bastırdığı için tercih etmem.Ayrıca yanında sunulabilir.Diğer tatlıda hafif limon aromalı arası dondurmalı Saray sarması gibi.Oda oldukça başarılı.




Kule Cafe İzmir Optimum Outlet 3.Kat
Gaziemir

4 yorum :

  1. Çok güzelmiş.Yaban mersinli lora bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. Acıktım, vallahi acıktım yahu :)

    YanıtlaSil
  3. İştahım açıldı resmen :))

    YanıtlaSil
  4. olmazki bu bana yapılmaz ki. Orda olasım hepsinden yiyesim geldi. Çok güzel çok lezzetli bir sabah geçirmişsiniz kahvaltı sofranız eşsiz. AFİYET OLSUN..

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.