19 Temmuz 2012 Perşembe

Doğadan Plus Brotect



Bilim adamları her gün başka bir meyve veya sebzeye yeni anlamlar yüklüyor.Bir gün Domates her şeyE iyi gelirken ertesi gün bunun tersi söyleniyor.Bu tip tartışmalar tüm hızıyla devam ederken sessiz sedasız işini yapan bir bitki var.Brokoli.

Brokolinin faydaları say say bitmiyor.A,B1,C,D ve E vitamini açısından oldukça zengin bir sebze olması bunun yanında bolca demir,mineral ve potasyum içermesi brokoliyi tüketilmesi gerekenler listesinin başına oturtuyor.

Brokoli tüketimi kalp hastalıkları,kalp krizi ve katarak riskini azaltıyor.Demir açısından zengin olduğu için kansızlığı önlüyor.Son olarak belki de en önemlisi bedenin direncini artırarak kansere karşı korumaya yardımcı oluyor.

Ancak tabi ki her gün Brokoli yemek mümkün değil.Bunun için de bir çözüm bulunmuş.Doğadan Plus markası Brotect isimli bir çay geliştirmiş.Sadece eczanelerde satılan bu ürün aslında brokolinin faydalarını içeren bir yeşil çay.En güzeli de içerken brokoli tadı almıyorsunuz.Limonlu yeşil çay tadında yapılmış.Faydası da şuradan geliyor;Brokoli tohumundan elde edilen SGS (sulforaphane glucosinolate) diye bir madde içeriyor.Vücudun kansere karşı direncini artıran maddede tam olarak bu madde zaten.

SGS ile ilgili internette küçük bir araştırma yaparsanız konu hakkında yazılmış bir çok makale ye ulaşabilirsiniz.Ben olumsuz herhangi bir makaleye rastlamadım.Aksine yaygın kullanımı,doğallığı ve etkinliği üzerine bir çok yazı var internette.Okuduklarım beni ikna etmeye yetti açıkçası.SGS nin dünyanın en ünlü sağlık gruplarından biri olan Johns Hupkins tarafından geliştirildiğini öğrenmem de işin tuzu biberi oldu.


Doğadan Plus ürün yelpazesinde bulunan Doğadan Plus Brotect vücudun doğal savunma sistemlerini desteklemeye,Doğadan Plus Diabexin kan şekerini düzenlemeye,Doğadan Plus Relaxive uykusuzluk ve stresin azaltılmasına,Doğanadan Plus Lactate anne sütünün artmasına yardımcı oluyor.

Her gün sektirmeden 2 bardak Brotect içiyorum.Sadece Eczanelerde bulabileceğiniz bu ürünü size de tavsiye ediyorum.

Not:Eczanede Doğadan Plus'un başka ürünleri de var.Onları henüz deneme fırsatım olmadı ama olunca onlar hakkında da bilgi vereceğim.


2 yorum :

  1. çok haklısın canım.her sene başka bir meyveyi çıkarıyolar şöyle fafdalı böyle faydalı diye.sanırım bazılarına rant sağlanıyor.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canım Hayırlı Ramazanlar...
    Faydalı paylaşımın için teşekkürler...
    Ben tam bir brokoli canavarıyım markette çalışırken arkadaşlar hediye olarak kışın brokoli yazın da bostan patlıcan verirlerdi. Eee bu iştahla başka hediye sevmem ki ben:))) sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.