15 Haziran 2012 Cuma

Bir Lezzet Durağı - Karafırın



Hani bazı Lezzet Durakları vardır ya oradan geçerken mutlaka uğranır ve eşsiz lezzetlerin tadına varılır.Karafırın da o Lezzet Duraklarından bir tanesi benim için.Ama henüz uğrayamadığım bir lezzet durağı.En azından şimdilik.




Karafırın Ailesi günümüze sıcak ve neşeli bir merhaba'yla lezzet katmak istemiş.Şık bir kutu içerisinde Karafırın ürünleriyle hazırlanmış nefis lezzetli bol bademli Kavala Kurabiyesi ve Tahinli Çıtır dan oluşan bir hediye paketi göndermek istemiş.Böyle tatlar ile şımartılmak çok güzel.Aklım başımdan gitti yerken diyebilirim.Taze ve bol malzeme ile hazırlanmış enfes kurabiyeler.Üstelik şık paketlerinde gönderdikleri çay da en ince ayrıntı olsa gerek.

İstanbul'da yaşıyorsanız mutlaka bu mekanı ziyaret etmenizi ve benim içinde diğer lezzetleri tatmanızı tavsiye ediyorum.
Bu nazik gönderim için Sevgili Orhan Bey'e ve Karafırın Ailesine ayrıca Melek Hanım'a çok teşekkürler.

8 yorum :

  1. Çok güzel kurabiyeleri var oranın. Her İstanbul'a gidişimde gider alırım.

    YanıtlaSil
  2. Benim mahallemde (Bakirköy/Kartaltepe) cokk eski yillardan beri bir Karafirin vardi... Sanirim hala var, zira ben 12 yildir buralardayim.... Bu yüzden, bilirim oranin nefis, harika cesitlerini... Bu yaz kismetse ben de ziyaret edecegim.... Sevgilerimle, hayirli kandiller...

    YanıtlaSil
  3. ne hoş..afiyet olsun,bizee göndersinler :)

    YanıtlaSil
  4. afiyetler olsuuunn:)
    kandilin mübarek olsunn baharcım..
    dua ile..

    YanıtlaSil
  5. Afiyet olsun canim, bu kadar begenildigine göre eminim cok güzeldir kurabiyeleri....Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  6. afiyet olsun..gerçekten nefiss görünüyo......istanbula yolumuz düşerse ancak tadabilriz:)))

    YanıtlaSil
  7. offf mis gibi görünüyor. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.