4 Aralık 2011 Pazar

Çamlı Keyif'deKahvaltı

Hafta sonu ne yapacağınızı bilmiyorsanız dışarı da güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsanız size bir önerim var.Bu hafta sonu arkadaşım ve kızlarımızla birlikte Güzelbahçe Çamlı Keyif'e kahvaltıya gittik.Daha önce hiç bilmediğimiz bir mekan olunca tabi giderken akıllar da bir sürü soru işareti oluyor,gidene ve kahvaltıyı görene kadar.Güzelbahçe Çamlı köyü girişinde yer alan mekan oldukça mütevazi ama sunduğu lezzetlerle iddialı bir yer.Klasik kahvaltı menüleri oldukça zengin.Onun dışında dışarı da kahvaltı denince daha özel şeyler tatmak istiyor insan,burada da menü her damak tadına hitap diyor.Özellikle kuru domates special harikaydı.Ne kadar yedim bilmiyorum.Ekmek servisleri bile sıcak sıcak kızarmış bir şekilde geliyor masanıza.Servis ise son derece özenli.

Hafta sonu 50 çeşit açık büfe kahvaltı,hafta içi ise serpme kahvaltı sunuluyor.Fiyat olarak da gayet iyi.Fırsat sitesinden kişi başı 6,5 tl muazzam bir kahvaltı yaptık.Aynı kahvaltının normal fiyatı ise 13 tl de makul bir fiyat.Gitmeden önce de mutlaka rezervasyon yaptırın derim,oldukça kalabalık bir mekan.

Çamlı Keyif de hafta sonu kahvaltısını hem lezzeti ve çeşitliliği hemde hizmet anlayışı ve fiyat politikası olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Tel:232 236 87 68
Çamlı Köyü Güzelbahçe/İzmir

9 yorum :

  1. çok güzel bir yermiş izmir de olsam mutlaka giderdim:))

    YanıtlaSil
  2. afıyet bal şeker olsun canım her şey cok güzel

    YanıtlaSil
  3. ne kadar ferah görünüyo, iç açici bir yer !!!

    YanıtlaSil
  4. İzmir' imi özlüyorum kimi zaman. Gelince mutlaka gideceğim. Size de afiyet olsun

    YanıtlaSil
  5. Canim sana afiyetler olsun izmiri görmek nasip olmadi isallah olur birgün.Keten tohumlu ekmekcikler cok güzel görünüyor cok da saglikli bagirsak calistiriyor .Ben sürtüp yogurt veya yemeklerime 1 tatli kasik katip yiyorum Hayirli aksamlar .

    YanıtlaSil
  6. Afiyet olsun canım, biz ne zaman gidiyoruz kahvaltıya? :)

    YanıtlaSil
  7. sefanız bol olsun bahar hanım fiyat çok cazip mekan iç açıcı daha ne olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir yermiş afiyet olsun canım

    YanıtlaSil
  9. Offf süper bir yermiş yaaa...

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.