Yine kolay fakat oldukça lezzetli bir reçetem var sizlere. Deneyip beğenmeniz dileğiyle.
Sevgiyle kalın.
- 1 paket kedidili bisküvi
- Süt (ıslatmak için)
- 2 paket çilek aromalı krem şanti (Kent Boringer)
- 1 su bardağı soğuk süt
- Frambuaz aromalı topping sos (Kent Boringer) Süslemek için
Yapılışı:
- 24 adet kedidili bisküviye 12*12 ayırın.
- İlk 12 bisküviyi süte batırın ve çıkarın servis tabağına dizin.
- Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpın.
- Sıkma torbasına hazırladığınız krem şantiyi alın.
- Süt ile ıslattığınız bisküvilerin üzerine krem şantiyi sıkın.
- Diğer bisküvileri de aynı şekilde süte batırın ve çıkarın.
- Servis tabağındaki bisküvilerin üzerine kapatın.
- Kalan krem şanti ile üzerlerini süsleyin.
- Servis etmeden önce Frambuaz aromalı topping sos ile süsleyin.
Ellerinize sağlık,çok leziz görünüyor...
YanıtlaSil