Karamel sos ve çikolatalının uyumu:) Yumuşacık bir tatlı bu.
Sütlü tatlı hazırlarken un miktarını her zaman az kullanmaya özen gösterin ve piştikten sonra bir süre mutlaka çırpıcı ile karıştırın.Soğuyan sütlü tatlılar mutlaka biraz sertleşecektir.Hatta baktınız kıvamı biraz sert soğuk süt ekleyerek mikser ile bir kaç dakika karıştırırsanız sonuç harika olur.
Sevgiyle kalın.
Malzemeler:
- 3 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 50 gr sütlü çikolata
- 2 yemek kaşığı kakao Kent Boringer
- 3 yemek kaşığı toz şeker
Yapılışı:
- Çikolata hariç tüm malzemeyi derin bir tencereye alın.
- Çırpma teli ile çok iyi bir şekilde karıştırın.
- Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
- Ocaktan indirdikten sonra çikolatayı ekleyin eriyene kadar karıştırın.
- Kuplara önce puding sonra karamel sos sonra tekrar puding ve tekrar karamel sos olarak paylaştırın.
- Soğuk olarak servis edin.
- Kent Boringer karamel aromalı topping sos kullandım.
Ellerine sağlık arada karamel sosun olması mükemmel olmuş sevgiler
YanıtlaSil