12 Mayıs 2015 Salı

Tarçın Events Anne Çocuk Etkinliği


Geçtiğimiz haftalarda Tarçın Events blogunun sahibi Sevgili Fatma Samsa'nın düzenlemiş olduğu müthiş bir organizasyonda çeşitli blog yazarları ile bir araya geldik. Her şey son detayına kadar düşünülmüş büyüleyici bir gündü bizim için.Hem annelerin hem de çocukların aynı anda eğlenmesi huzur vericiydi.

Sevgili Fatma'nın naif cümleleri ile açılış konuşması yapıldı ve ardından Uzman Psikolog ve Yaşam Koçu Pembe Defter, Diyetisyen Güneş Aksu,Psikolog Mine Hasırcı değerli bilgilerini bizlerle paylaştı.


Eventcorner bahara uygun rengarenk süslü püslü masalar hazırlamıştı bizler için.Bizler için hazırlanan masaların yanı sıra ayrı bir yerde çocuklar için oldukça renkli,çekici ve güzel bir bölüm düzenlenmişti.Aynı salonda iki farklı şekilde ağırlandık.


Program oldukça keyif vericiydi çocuklar için.Tiyatro gösterisi,palyaço eğlencesi,yarışmalar,boyama ve kitap oyunları,müzik eşliğinde dans.Onlar günün keyfini sürdükçe bizlerde bizler için düzenlenen programı keyifle takip ettik.




Elite World Otel bizler için birbirinden lezzetli tatlı ve tuzlulardan oluşan nefis ikramlıklar hazırlamıştı.Kısaca günü iyi ve keyifli bir şekilde geçirmemiz için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve en rahat edici şekildeydi.




Günün sonuna yaklaşırken Zeynep Dila'nın doğum gününü de kutladık.Bu güzel ve keyifli günün ardından elimiz kolumuz dolu dolu günün sonuna geldik.

Öncelikle Sevgili Fatma'ya bu eşsiz gün için,sonrasında ise sponsor firmalara bizler için göndermiş oldukları keyifli hediyeler için sonsuz teşekkürler.


Hediye paketlerinden çocuklara olduğu kadar bizleri de düşünmüşler ve işimize yarayacak bir çok ürün koymuşlar. KLİKSA dan rengarenk kesme tahtası
AMWAY dan kızıma terlik boy ölçme cetveli ve bana da ilk günden kullanmaya başladığım bu güzel makyaj çantasını çok işime yaradı doğrusu :)
BEBAK markası da benim için gül suyu el kremi, vücut sütü,PANÇO  kızım için güzel bir kıyafet,BARGELLO Evimin havasını değiştirecek oda parfümü yollamış.

UNIBABY Bebek şampuanı,Bebek losyonu,Islak havlu, şampuanı ve göz temizleme mendili 
MOLFİX Bebek bezi,Islak mendil 
PHILIPS AVENT Biberon,biberon başlığı,Blender+pişirici makine (çekiliş) 
NASORINE Nazal burun temizleme ürünü 
MOLLERS OMEGA Balık yağı 

Nurum yastık
UZAY KİMYA Benim bebeğim deterjanları 
PIERRE FABRE / AVENE Yüz nemlendirici,Göz makyaj temizleme jeli 
KLORANE Çocuk güneş kremi,yıkama jeli 
ELANCLY Kadın vücut inceltici 
OPTINATUREL Atom çayı
BURN FREE Yanık jeli 

TARSİ TARHANA Bebek,Çocuk tarhanası

Diğer sponsor firmalar ise ;

Life Begins Fotoğraf,Kamera çekimi 
Palyaço Kardeşler  Amatör, çocuk eğlence ekibi 
Ar Yıldız dan Çaydanlık,Cezve,Tencere (Çekiliş) 
Parti Sepeti Çocuk bölümü süsleme malzemeleri 
Vanilya Parti Afiş,baskılı evrak 
Locopoco Monster high kostüm 
Örgü dünyam şapka aşkı Çocuk bandana ve kravat 
Mycey Çocuk aparatları 
Baby Conture Çocuk toka,papyon, Dila doğum günü elbisesi 
Oyuncak Arıyorum Çocuk oyuncakları (çekiliş) 
Filiz Özant Kapkek 
Sütlü Mutfak Kurabiye

2 yorum :

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.