2 Nisan 2014 Çarşamba

Ahududu Şöleni


Reçel ile güzel sos hazırladım sizlere.Biz bu şekilde kuplar da keyfini çıkarsak da sizler her türlü cheesecake,muhallebi ve tartlarınızın sunumunda da kolaylıkla hazırlayıp kullanabilirsiniz.

Tukaş Facebook Sayfasını Buradan Takip Edebilirsiniz.


Malzemeler:

  • 1,5 su bardağı su
  • 1 çay bardağı Tukaş Ahududu Reçeli
  • 2 tatlı kaşığı silme nişasta
  • 1 paket vanilya
Yapılışı:
  • Küçük bir tencereye nişasta ve su ekleyin.
  • Karışımı iyice karıştırın.
  • Tukaş Ahududu Reçelini ve vanilyayı ekleyin.
  • Orta ateşte yumuşak bir kıvama gelene kadar pişirin.
  • Kıvamı tahin kıvamında olmalı bekleyince biraz daha toparlıyor kendini.
  • Kuplara doldurun ve üzerini isteğe bağlı süsleyerek servis edin.

1 yorum :

  1. Bu tatlı tam şölen havasında görünüyor hımmm nefis bayıldım... Ellerine emeklerine sağlık canım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.