20 Ocak 2014 Pazartesi

Kordon Bisquitte Tadım Etkinliği


İzmir'in en sevilen mekanlarından birisi desem sanırım abartmış olmam.Özellikle konsepti ve fark yaratan tarzı ile gençlerin dikkatini çekmekte.Her yeni açılan şube de bir adım daha ileri gidiliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Alişan Bey'in daveti üzerine Kordon Bisquitte İzmir Blog Yazarları ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet eşliğinde Bisquitte lezzetlerini tattık.

Bana soracak olursanız :)

Bisquitte özel paneli tavuk, nefis bir sebze burger. yanında makarna ve salatadan oluşan Amigos oldukça iddialı bir lezzet.Tavsiye ederim.

Daha önce Bisquitte yolunuz düşmediyse bir ara uğrayın ve bu lezzetlerden mahrum kalmayın derim.

Küçük Park Bornova-Optimum A.V.M-Alsancak Kordon-Manisa Magnesia ve Yeni açılan Bostanlı'daki mekanlarını tercih edebilirsiniz.

10 yorum :

  1. Çok güzel bir gündü ... Sempatik ortamı, yemekleri , servisi harikaydı...Blogger arkadaşlarla tanışmakta ayrı bir zevkti... Böyle bir organizasyon yaptığınız için çok teşekkürler

    Sevgiler
    Sevilay

    YanıtlaSil
  2. Baharcığım,çok güzel bir öğlen yemeği etkinliğiydi. Mekan oldukça sıcak,her köşesi çok keyifliydi.
    Herşey için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Baharcım yazını keyifle okudum. Güzel bir tadım etkinliği davetiydi benim için çok teşekkür ederim ama gelemediğim için üzgünüm. Bisquitte sayende benimde favori mekanlarımdan oldu. Pideli köftesini de ben ısrarla tavsiye ederim nefis. Alsancaktaki Bisquitte mutlaka gideceğim reesimler harika Oğlumda menülerine bayılıyor. Görüşmek dileğiyle sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. çok keyifli bbir mekana benziyor

    YanıtlaSil
  5. Çok keyifli bir etkinlikti Baharcığım.. Bisquitte zaten favori mekanlarımızdan..:)) Nazik davetleri, muhteşem lezzetleri , kusursuz servis ve güler yüzlü çalışanlarına çok teşekkür ederim..:)) görüşmek üzere.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. mukemmel gozukuyor mozaık pastanın goruntusune bayıldım

    YanıtlaSil
  7. Baharcığım,her şey için çok teşekkürler,çok güzel bir gün geçirdik,yemekler sunum ve mekan muhteşem,fiyatlar çok uygun.

    YanıtlaSil
  8. muhtesem almanyayida gecmis türkiye..

    YanıtlaSil
  9. Mükemmel görünüyor orada olmak isterdim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  10. Mükemmel görünüyor orada olmak isterdim doğrusu :)

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.