19 Aralık 2015 Cumartesi

Elma Dilimi Patates



Özellikle kış akşamları için oldukça güzel bir atıştırmalık.Bu ara ne kadar çok yapıldı bizim evde bilemiyorum.Madem yarın pazar sizde kahvaltıya mutlaka hazırlayın.

Sevgiyle kalın.


Malzemeler:

  • Patates
  • Tuz
  • Yağlı kağıt

Yapılışı:
  • Patatesleri 15 dk suda bekletin.
  • Varsa bir fırça yardımı ile dış kabuklarını temizleyin.
  • Daha sonra elma dilimi şeklinde kalın dilimler hazırlayın.
  • Tuzlayın.
  • Yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
  • Önceden ısınmış 250 derece fırında kızarana kadar pişirin.
  • Kabuklarını soymak yok sadece fırça yardımı ile temizliyoruz.

1 yorum :

  1. Ellerinize sağlık çokk severim hatta pazar kahvaltımızda vardı ...ben birde baharatlarlada çeşnilendiririm :)

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.