20 Ağustos 2016 Cumartesi

Şeftalili Kayısılı Meybuz



Evde mis gibi üstelik tertemiz sağlıklı meybuz yada dondurma yapıyoruz artık.İlk denememiz meyveli.Bakalı devamı nasıl gelecek.

Sevgiyle kalın.


Malzemeler:

  • 2 adet orta boy Şeftali
  • 3 adet Kayısı
  • 4 tatlı kaşığı toz şeker

Yapılışı:
  • Şeftalilerin kabuklarını soyun.
  • Mutfak robotuna alın kayısıları ekleyin.
  • Püre haline getirin ve toz şeker ekleyin.
  • Meybuz kalıplarına paylaştırın.
  • Dondurucuda buz haline kadar bekletin.
  • Dondurucudan çıkarırken hafif ılık suya tutarak kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.