23 Aralık 2011 Cuma

Havuç Kızartması


Çok pratik ve oldukça da lezzetli,hala denemediyseniz akşama yapmaya ne dersiniz?

Malzemeler:
  • Havuç
  • Sarımsaklı yoğurt
  • Tuz
Kızartmak için:
  • Sıvı yağ

Yapılışı:
  • Havuçların kabuklarını soyun ve dilediğiniz şekilde doğrayın.
  • Tuzlayın ve kızgın yağ da kızartın.
  • Sarımsaklı yoğurt ile servis edin.


15 yorum :

  1. Çok güzel görünüyor Baharcım:)
    Havuç kızartmasına bayılırım

    Ellerine sağlık

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım eşim de bayılır:)
    görseller de o kadar şık ki yemeyenin bile canı çekecek:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık çok severim havuç kızartmasını

    YanıtlaSil
  4. off bende çok severim ellerine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Nasıl güzel görünüyor.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. pek sevemediğim bir lezzet ama fotoğraflar çok havalı maşallah diyorum:))))

    YanıtlaSil
  7. Anneciğimin kulakları çınlasın, ne kadar çok yapardı. Uzun yıllar oldu yemedim, akşama yapsam mı acaba?

    YanıtlaSil
  8. havuc kizartmasina bayiliyorum, hem pratik hem lezziz yarinki misafirlerime yapayim listeme ekledim ;)

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık baharımmm
    bayılırım:)
    öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  10. ellerine saglik...süpersin

    YanıtlaSil
  11. Pek bir lezzetli olur havuç kızartması. Ben çayla bile yerim. Ellerine sağlık Baharım.

    YanıtlaSil
  12. havuç kızartması hafif şeker bıraktıgı için çok severim ben.ellerie saglık.

    YanıtlaSil
  13. vallahi hiç aklıma gelmemişti cok güzel bir garnitür

    YanıtlaSil
  14. ben havuçları genelde karnabahar ile beraber kızartırım süper canım çekti akşamki yemeğimiz belli oldu karnabahar ve havuç kızartma ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.