Malzemeler:
- 1 paket Carte d'Or Kakaolu Kek Karışımı
- 3 yumurta
- 100 gr erimiş margarin
- 80 gr bitter çikolata
- 100 ml süt
- Portakal rendesi (isteğe bağlı)
- Tarçın(isteğe bağlı)
- Üzeri için toz fındık
Yapılışı:
- Yumurtaları çırpın.
- 100 gr margarini eritin ve 80 gr bitter çikolatayı ekleyerek erimesini sağlayın.
- Yumurtaların üzerine ekleyin.
- Süt ilave edin,hepsini karıştırın.
- Kek karışımını da ekleyerek mikser ile bir kaç dakika çırpın.
- Portakal rendesi ve tarçın ekleyin.
- Orta boy kelepçeli kalıbı margarin ile yağlayın ve kek karışımını boşaltın.
- Üzerine bolca fındık serpiştirin.
- Ve 160 derece fırında pişmeye bırakın.
- İyice soğuduktan sonra servis edin.
ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilgüzel bir ürün sanırsam çok güzel kabarmış:)
canım ellerıne sağlık cok nefıs gorunuyor,sevgıler...
YanıtlaSilokurken yutkunduğumu farkettim :)
YanıtlaSilEllerine sağlık şekerim nefis olmuş;))
YanıtlaSilGerçekten Carte d'Or ürünleri başarılı. Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş:)
YanıtlaSilBen de suflesini denemiştim. Portakal likörü de eklemiştim. Süper olmuştu. Kekiniz de pek güzel. Elinize sağlık.
YanıtlaSilnefis görünüyor ellrine sağlık
YanıtlaSilçok severiz çocuklarim ve ben kakaolu, çikolatali kekleri, pastalari...
YanıtlaSilHarika olmus canim ellerine saglik :)
Niye benim Carte d'Or 'um yoookk? ;-(
YanıtlaSilEline sağlık cnm.
Dar zamanların kurtarıcısı ayrıca da lezzeti garinti. Kalpli kalıpla da çok güzel olmuş. Sevgilerimle...
YanıtlaSilEllerinize sağlık harika görünüyor.Makaronunu bende denemek isterim.
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel olmuş.
YanıtlaSil