Hamur işlerinde ve kahvaltı dahil her öğün yenilebilecek harika bir şey,hatta üzerine yumurta da kırıla biliyormuş ama henüz denemedim bu hali ile çok lezzetli.
Malzemeler:
- 500 gr pırasa
- Yarım çay bardağı zeytin yağ
- 1 yemek kaşığı tere yağ
- Tuz ot klasik çeşni,karabiber,pul biber
Yapılışı:
- Pırasaları orta boylarda doğrayın.
- 5 dk suda beklettikten sonra süzün.
- Tencereye alın.
- Üzerine zeytin yağ gezdirin.Tere yağ ekleyin.
- Tuz ot ve baharatları da ilave ettikten sonra kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirin.
- Lezzetini tuz ot veriyor mutlaka kullanmanızı öneririm.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.