Malzemeler:
- 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
- 1 su bardağı erişte
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 adet kuru soğan
- 3 yemek kaşığı zeytin yağ
- Tuz,tuzot,karabiber,pul biber
- 7 su bardağı kaynamış su
- Soğanı zeytin yağında kavurun.
- Salçayı ilave edin kavurun.
- 1 su bardağı haşlanmış mercimek ve erişteyi ilave edin.
- Baharatları ve tuzu ekledikten sonra kaynamış suyunu da ekleyip pişmeye bırakın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.