Malzemeler:
- Patates
- Sucuk
- Salam
- Sosis
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Zeytin yağ+tere yağ
- Tuz
- Kaşar peynir (rendelenmiş)
- Patateslerin kabuklarını soyun.
- Küp küp doğrayın ve zeytin yağ ile kavurun.Tere yağını da ekleyin.
- Çok az sıcak su ilave edin ve patatesleri pişirin.
- Daha sonra minik minik doğradığınız sucuk,salam,sosisi ilave edin.
- Baharatlarını ve tuzunu da ekledikten sonra iyice kavurun.
- Ocağın altını kısın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin.
- Peynirler eriyince ocaktan alın.
Teman çok hoş olmuş canım.
YanıtlaSilSana bir ödülüm var. Kabul edersen sevinirim...
bahar beğendinmi böyle kalsınmı bak sana kıyamadım salıya kadar beklemesın dedım hoscakal
YanıtlaSilASUMAN ABLA BEĞENMEDİM VAZGEÇTİM.BENCEDE SALIYA KALMASIN.:))
YanıtlaSilfACE DEN MESAJLARINA BAK.GÖNDERDİM.BU SEFER TAMAM GALİBA:)
merhabaalr sevgili Bahar;
YanıtlaSilpatates kavurmanı pazar günler yapıyoruz bizde içini renklendirmek mümkün olduğundan sucuk, soi, kavurma yada ne istersen nefis oluyor yakışıyor:)
kahvaltıda yenebilecek harika bir tarif bu:)))
YanıtlaSilellerine sağlık canım
patatesin her türlüsünü severim.çokta lezzetli olmuş.ellerine sağlık arkadaşım.sevgiler.
YanıtlaSil